"Polis imdat, balkonuma güvercin girdi!"

Trabzon'da 155 polis imdat telefonlarına yapılan ihbarların yanı sıra gelen garip talepler de dikkat çekerken, 2012 yılında "155 Polis İmdat" nolu telefona yaklaşık 240 bin ihbar geldiği öğrenildi.Yıl içinde yapılan ihbarların çoğu özellikle Ramazan ayınd

"Polis imdat, balkonuma güvercin girdi!"

Trabzon'da 155 polis imdat telefonlarına yapılan ihbarların yanı sıra gelen garip talepler de dikkat çekerken, 2012 yılında "155 Polis İmdat" nolu telefona yaklaşık 240 bin ihbar geldiği öğrenildi.
Yıl içinde yapılan ihbarların çoğu özellikle Ramazan ayında iftara yakın saatlerde yapılırken, gelen ihbarlar arasında ilginç talepler ise dikkat çekiyor. Gelen bütün ihbarları değerlendiren polis, bunlardan yüzde 1 kadarının asılsız olduğu belirlerken, gelen bazı ihbarlar ise şaşırtıcı oluyor.
Özellikle bayanların "Evime kedi girdi ne yapayım. Şu an balkonumda bir güvercin var. Gözleri bir tuhaf acaba kuş gribi mi , bana bulaşır mı ? Bugün hava nasıl olacak, kar yağacak mı ? " gibi soruları dikkat çekiyor.
Öte yandan gelen tüm ihbarların kayıt altında olduğu gelen tüm ihbarların değerlendirildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel