Polis göz açtırmıyor

Samsun polisi 4 ili kapsayan kaçak sigaralara yönelik planlı operasyonda 8 kişiyi gözaltına aldı.Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,

Polis göz açtırmıyor

Samsun polisi 4 ili kapsayan kaçak sigaralara yönelik planlı operasyonda 8 kişiyi gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 ay süren teknik ve fiziki takip sonucu Samsun il merkezi Çarşamba ilçesi ile Ordu, Çorum ve Rize'de eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyon kapsamında toplam 8 kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında 4 aylık takip sonucu ara yakalanmalarla birlikte toplam 18 bin 800 paket gümrük kaçağı sigara ile 26 adet kaçak içki ele geçti. Ele geçen kaçak sigara ve içkilerin piyasa değerinin 54 bin lira olduğu öğrenildi. İfadeleri alınan 8 kişi savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakıldılar. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel