Polis durdu kaçakçı buldu

Trabzon emniyetine bağlı güvenlik güçleri 3 ayrı noktada yapmış oldukları kontroller sırasından yurt dışından Türkiye’ye yasa dışı yollardan sokulmuş alkol ve kaçak sigara ele geçirdi.Trabzon trafik bölge müdürlüğü önünde yapılan yol kontrolünde durdurula

Polis durdu kaçakçı buldu

Trabzon emniyetine bağlı güvenlik güçleri 3 ayrı noktada yapmış oldukları kontroller sırasından yurt dışından Türkiye’ye yasa dışı yollardan sokulmuş alkol ve kaçak sigara ele geçirdi.

Trabzon trafik bölge müdürlüğü önünde yapılan yol kontrolünde durdurulan bir yolcu otobüsünde 124 şişe alkol ile 4030 paket kaçak sigara ele geçerken Yomra ilçesinde yapılan yol kontrollerinde durdurulan 3 farklı yolcu otobüsünde 5 bin Paket kaçak sigara ve 47 şişe gümrük kaçağı içki yakalandı.

Araklı ilçesinde emniyet güçlerinin yapmış olduğu yol kontrollerinde yine özel bir yolcu otobüsünde 4 şişe içki ile 232 paket kaçak sigara ele geçirildi. Yurda kaçak yollardan sokulmuş sığara ve içkilerin sahibi olduğu anlaşılan O.C,  M.M, K.E, N.S ile S.M yabancı uyruklu oldukları tespit edilerek sınır dışı edilmek üzere emniyete götürüldü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel