Polis bey Gazeteci Şükrü'yü çağırın

Trabzon’un Ortahisar İlçesinde ailevi sorunlar yaşayan 41 yaşındaki Osman B. girmiş olduğu bunalımdan çıkamayınca evde bulunan 3 çocuğunu rehin aldı.

Polis bey Gazeteci Şükrü'yü çağırın

Haber61 – Haber Merkezi – Yenicuma Mahallesinde yaşamış olduğu evin balkonuna çıkan Osman B. Gece saat 03:00’de çocuklarını öldüreceğini söyleyerek bağırmaya başladı. Kızgın adamın bağırması üzerine uyanan mahalle sakinleri 155 telefonlarına haber vererek durumu bildirdi.

BANA GAZETECİ ŞÜKRÜ’YÜ GETİRİN

Olay yerine; Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube ekipleri ile 112 sağlık ekipleri geldi. Polisler şahsı uzun süre ikna etmeye çalışsada Osman B’nin tek bir isteği vardı. Haber Merkezimiz muhabiri Şükrü Üçüncü ile görüşmek istiyordu. Ekipler Osman B’nin dileğinin yerine getirmek için Şükrü Üçüncü’yü arayarak durumu anlattı. Haber Muhabirimiz Üçüncü Osman B’nin olayı gerçekleştirmek istedği eve gitti.

GAZETECİ BALKONDA İKNA ETTİ

Balkonda bulunan Osman B’yi eve girmeye ikna eden Muhabir Üçüncü sıkıntısını dinledi. Muhabirimize Osman B, “ Eşim K.B, evden gitti ve gelmiyor. 3 çocuğumla yalnız kaldım. Evde kim onlara bakacak Şükrü Kardeşim, sen söyle. Şu anda durumu görüyorsun. Psikolojim bozuldu bana yardım et. Eşimi polislere söyle bulsun. En büyük çocuğum 12 en küçüğü ise 9 yaşında ben ne yapacağım Kardeşim.”dedi.

ÜÇÜNCÜ İKNA ETTİ

Üçüncü, bir süre Osman B’yi dinledikten sonra ikna etmeyi başardı. Sağlık görevlileri 3 çocuğunu rehin alan şahsa iğne yaptıktan sonra Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Numune Kampüsüne kaldırıldı. Polis ekipleri 3 çocuğun yalnız kalmaması için Anneanneleri ile görüştü. 3 çocuk anneleri eve geri döenene kadar buraya göbderildi.  Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel