Polis babası hayatını kaybetti

 Kaza, Arifiye ilçesi TEM katılımında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fehmi Şentürk (55), Kırşehir’de polis memuru olan ve izin için otobüsle Sakarya’ya gelen oğlunu karşılamak için TEM otoyolu kenarına geldi. Oğlunu otobüsün bırakacağı yerde karşıl

Polis babası hayatını kaybetti

 

Kaza, Arifiye ilçesi TEM katılımında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fehmi Şentürk (55), Kırşehir’de polis memuru olan ve izin için otobüsle Sakarya’ya gelen oğlunu karşılamak için TEM otoyolu kenarına geldi. Oğlunu otobüsün bırakacağı yerde karşılamak isteyen baba, TEM Otoyolu’nu çevreleyen tel örgüleri aşarak otoyolun karşı tarafına geçmek istedi. Otoyolu ikiye ayıran bariyerlere kadar ilerleyen Şentürk, yüksek olan bariyerlerin üzerinden atlayamadı. Yol ortasında kalan Şentürk’e, o sırada Yalova’dan Ankara’ya gittiği öğrenilen Nazım Ş. idaresindeki 77 DT 685 plakalı minibüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 50 metre sürüklenen Şentürk, feci şekilde can verdi.

 

Olay sonrası bölgeye gelen Şentürk’ün eşi, uzun süre kaza yerine yaklaştırılmadı. Eşini görmek için polislere dakikalarca dil döken kadına daha sonra izin veridi. Kocasını yerde cansız olarak yattığını gören Şentürk’ün eşi sinir krizleri geçirdi. Polis memurları acılı kadını sakinleştirmek için uzun süre dil döktü.Kalp hastası olduğu öğrenilen kadın için ambulans çağrıldı.

 

Şentürk’ün cesedi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, minibüsün sürücüsü Nazım Ş. gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler