Platonik aşk intihar ettirdi!

Trabzon’un Of ilçesindeki Ali Yeşilyurt Çok Programlı Lisesi 10.sınıf öğrencisi Serkan Ş. (17), okulda okuyan Ö.İ isimli öğrenciye platonik bir ilgi besliyordu. Bu ilgide aşırıya kaçan genç sürekli Ö.İ’ yi ne kadar çok sevdiğini her fırsatta belirtmeye ba

Platonik aşk intihar ettirdi!

Trabzon’un Of ilçesindeki Ali Yeşilyurt Çok Programlı Lisesi 10.sınıf öğrencisi Serkan Ş. (17), okulda okuyan Ö.İ isimli öğrenciye platonik bir ilgi besliyordu. Bu ilgide aşırıya kaçan genç sürekli Ö.İ’ yi ne kadar çok sevdiğini her fırsatta belirtmeye başladı.

Genç kız Serkan Ş.’nin bu hareketlerinden rahatsız olduğunu ve bir daha yapmaması konusunda uyarılarda bulundu. Aşkına karşılık alamayan Serkan Ş. dün okul bahçesinde gördüğü Ö.İ’i ve arkadaşlarını yanına alarak okulun bodrumuna gitti. Burada kalorifer borularına ip asan genç, ”beni kabul etmezsen kendimi asarım” diyerek tehditte bulundu. Bu tehdit sonrasında çok kızan genç kız “beni rahatsız etme artık” diyerek olay yerinden ayrıldı. Bunun üzerine Serkan Ş. boynuna ipi geçirerek kendini astı. İpte sallanmaya başlayan genç yanındaki arkadaşları tarafından güçlükle kurtarılarak yere indirildi. Olay yerine ambulans çağrılan ambülansla hastaneye kaldırılan Serkan Ş.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel