Piyasa değeri tam 50 Bin TL

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Ekipleri Ortahisar İlçesi Beşirli semtinde durdurdukları otobüs de arma yaptı. Yapılan aramada kolilerin içerisinde yaklaşık 471 kilo kaçak bal ele geçiren polis ekipleri yapmış

Piyasa değeri tam 50 Bin TL

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Ekipleri Ortahisar İlçesi Beşirli semtinde durdurdukları otobüs de arma yaptı. Yapılan aramada kolilerin içerisinde yaklaşık 471 kilo kaçak bal ele geçiren polis ekipleri yapmış oldukları incelemede kaçak balların Gürcistan uyruklu   31 yaşındaki Tengiz Ja.. ait olduğunu tespit etti.

PİYASA DEĞERİ 50 BİN TL

Gözaltına alınan yabancı uyruklu Tengiz Ja… İfadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Kaçak balların Gürcistan’ın Tiflis kentinde İstanbul’a getirilmek üzere yola çıktığı öğrenildi. Piyasa değerinin ise 50 bin TL olduğu öğrenilirken ballara el koyuldu. Şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.

Haber : Şükrü Üçüncü 

bal.jpeg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler