Para verdi ilişkiye giremeden dayak yedi

Otelde ilişkiye girmek istedi parayı verdi kadın kaçtı odun ile dayak yediOlay Trabzon’un Çömlekçi semtinde meydana geldi. Çömlekçi’de hayat kadınlığı yapan bir bayan ile anlaşan C.K (40) isimli adam anlaştığı kadını Çömlekçi’de bulunan bir otele giderek

Para verdi ilişkiye giremeden dayak yedi

Otelde ilişkiye girmek istedi parayı verdi kadın kaçtı odun ile dayak yedi

Olay Trabzon’un Çömlekçi semtinde meydana geldi. Çömlekçi’de hayat kadınlığı yapan bir bayan ile anlaşan C.K (40) isimli adam anlaştığı kadını Çömlekçi’de bulunan bir otele giderek ilişkiye girmek üzere hazırlandılar. Anlaştıkları otelin odasında bir süre yüzeysel ilişkiye giren C.K yabancı uyruklu kadının “Birazdan geleceğim beni bekle” demesi üzerine odadan çıkmasına izin verdi.

Aradan geçen zaman zarfında geri gelmeyen yabancı uyruklu kadın İ.G (29) oda dışına çıkarak arayan C.K otel çalışanlarına “Bu kadın nerede” şeklinde soru sordu. Otel çalışanlarının bilmiyoruz demesi üzerine otelde huzursuzluk çıkarmaya başlayan C.K’yi otel çalışanları sakinleştirmek istediler. Bu sırada otel çalışanı olduğu belirtilen kişiler tarafından odun ile darp edildi.

Polis ekiplerinden yardım isteyen C.K, “ Otele giderek kadın ile anlaştım ve bir süre sonra odaya çıkarak ilişkiye girmek üzere hazırlanırken parasını vermiş olduğum kadın birazdan geri geleceğim diyerek odadan çıktı ve bir süre gelmedi. Aradan geçen zamandan sonra dolandırıldığımı anladım ve otel çalışanlarına durumu bildirdim onlarda bana ters cevap vererek beni dövdüler.”dedi.

C.K’nn şikayeti üzerine otel çalışanı beş kişi polis ekipleri tarafından göz altına alınarak karakola getirildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel