Özgecan için bir tepki de Rize'den

CHP Rize İl Kadın Kolları Başkanı Fazilet Türüt,  "Mersin'in Tarsus ilçesinde vahşice katledilen Özgecan Aslan'ın katillerinin en ağır cezayla mahkum edilmesini istiyoruz" dedi. Türüt, il başkanlığı binasında, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürül

Özgecan için bir tepki de Rize'den
CHP Rize İl Kadın Kolları Başkanı Fazilet Türüt,  "Mersin'in Tarsus ilçesinde vahşice katledilen Özgecan Aslan'ın katillerinin en ağır cezayla mahkum edilmesini istiyoruz" dedi.
 
Türüt, il başkanlığı binasında, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesiyle ilgili basın toplantısı düzenledi. 
 
CHP Kadın Kolları olarak Özgecan Aslan'ın katliamını ve tüm kadın cinayetlerini kınadıklarını ifade eden Türüt, "Biz kadınlar yozlaşmış, sömürücü insan ve hak ve özgürlükleri ile örtüşmeyen tüm yaklaşımlara karşı çıkıyoruz. Kadını ötekileştiren sistemin karşısında mücadelemize devam ediyoruz. Mersin'in Tarsus ilçesinde vahşice katledilen Özgecan Aslan'ın katillerini en ağır cezayla mahkum edilmesini diliyoruz. Kadına yöenlik şiddete uygulanan yaptırımların artırılmasını istiyoruz. Özgecan Aslan'ın ailesine Alllah'tan sabır ve başsağlığı diliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler