Özel sporculardan Gümrükçüoğlu'na ziyaret

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Organizasyon Kurulu başkanı Murat Tekincan, beraberinde özel sporcularla birlikte Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.Ülkemizin ev sahipliğinde 13-18 Mart 2013 tarihleri a

Özel sporculardan Gümrükçüoğlu'na ziyaret

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Organizasyon Kurulu başkanı Murat Tekincan, beraberinde özel sporcularla birlikte Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ülkemizin ev sahipliğinde 13-18 Mart 2013 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek olan 6.INAS  Avrupa Açık Salon Atletizm Şampiyonasının hazırlıklarını tamamlamak üzere Atletizm Milli Takım Hazırlık Kampı için Trabzon'a gelen Organizasyon Başkanı Tekincan ve milli sporcular, Başkan Gümrükçüoğlunu ziyaret etti.
 
Ziyarette yaptığı açıklamada Trabzon'da her türlü imkanın kendilerine sağlandığını söyleyen Tekincan " Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz ve Trabzon Belediyemiz başta olmak üzere ilgili tüm kurumlar bizleri yalnız bırakmayarak sporcularımıza her türlü çalışma imkanını sağladılar.
Trabzon'un havası, doğası, sosyal imkanları ve tesisleri  ile kamp yapmaya çok müsait bir şehir. Bundan sonraki süreçte de elimizden geldiğince kamplarımızı Trabzon'da yapmaya çalışacağız. Federasyon olarak şuan 14 branşta faaliyet gösteriyoruz. Bu branşların bir çoğunda milli sporcumuz bulunmakta. Ümit ediyorum ki farklı branşların kampı için tekrar Trabzon'da oluruz" ifadelerini kullandı
 
Trabzon'un sporun, kardeşliğin ve medeniyetin şehri olduğunu belirten Gümrükçüoğlu " Federasyonumuza ve hocalarımıza kamp yeri olarak burayı seçip Trabzon'umuzun sporun ve kardeşliğin şehri olduğunu gösterme fırsatı verdiklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bizler genç sporcularımızla ve hocalarımızla gurur duyuyoruz.
Sporcularımızın başarılarına azda olsa bir katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bize diyoruz. Şunu ifade etmek isterim ki her zaman sonuna kadar açık çek ile desteğimiz sizinle olacaktır. " şeklinde konuştu.
 
Ziyaretin sonunda Gümrükçüoğlu milli sporculara çeşitli hediyeler verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel