Özel İdare'den Vali'ye ziyaret

Trabzon İl Genel Meclisi Denetim Kurulu üyeleri, Vali Recep Kızılcık'ı ziyaret etti. Vali Kızılcık, ziyarette yaptığı konuşmada, Özel İdarenin yaptığı çalışmaların denetlenmesinin önemli olduğunu belirterek, bu anlamda onurlu bir görev icra edecek olan de

Özel İdare'den Vali'ye ziyaret

Trabzon İl Genel Meclisi Denetim Kurulu üyeleri, Vali Recep Kızılcık'ı ziyaret etti.

Vali Kızılcık, ziyarette yaptığı konuşmada, Özel İdarenin yaptığı çalışmaların denetlenmesinin önemli olduğunu belirterek, bu anlamda onurlu bir görev icra edecek olan denetim kurulu üyelerini tebrik ederek, başarılar diledi.

Özel İdarenin kurumsallaşması açısından önemli adımlar atıldığını ve daha verimli bir Özel İdareye kavuşmayı amaçladıklarını ifade eden Vali Kızılcık, ''İl Özel İdaresinin son yapılan değişikliklerle çok daha etkili birimler olması sağlanmaya çalışıldı. Bu anlamda Denetim Kurulu seçilerek özel idarenin yaptığı çalışmalarının denetlenmesi de son derece önemli bir yeniliktir. Sizler de bu onurlu görevi irca etmek için seçildiniz. Sizleri bu anlamda tebrik ediyoruz'' dedi.

Hedeflerinin şeffaf ve etkin katılımcı bir yönetim anlayışı çerçevesinde İl Özel İdaresinin sorumlu olduğu alanlarda vatandaşa hizmet etmek olduğunu kaydeden Vali Kızılcık, ''Bunu da karar olarak İl Genel Meclisinin icra organı olarak bizler sağlamaya çalışıyoruz. Yapılan karar ve harcamaların şeffaflık gereğince denetlenmesi fevkalade önemlidir. Bu anlayışla Özel İdaremiz de kurumsallaşma açısından önemli adımları atmış olacak. Zira bir kuruluşun başarısı onun kurumsallaşmasına bağlıdır. Kurallara bağlı, ilkeli yönetimi oluşturduğumuzda o kurumda başarı kaçınılmazdır. Biz de Özel İdaremizde bunu sağlama anlamında önemli adımları atmış bulunuyoruz. Umut ediyorum ki daha verimli bir Özel İdareye kavuşmuş oluruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler