Özel ekipleri kapkaç operasyonu

Samsun’da kapkaç suçundan aranan Gürcistan uyruklu 3 şüpheli, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nde oluşturulan özel ekip sayesinde yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Gürcistan uyruklu şahıslar ilk olarak 11 Ağustos 2014 günü İlkadım ilçesinde bulu

Özel ekipleri kapkaç operasyonu
Samsun’da kapkaç suçundan aranan Gürcistan uyruklu 3 şüpheli, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nde oluşturulan özel ekip sayesinde yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Gürcistan uyruklu şahıslar ilk olarak 11 Ağustos 2014 günü İlkadım ilçesinde bulunan Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü önünde park halinde bulunan Savaş Ö.’ye(27) ait otomobilin camını kafa atarak kırma neticesinde araç içinde 70 bin lira bulunan çantayı alarak kaçtı.
Şahıslar ayrıca 11 Eylül 2014 günü Canik ilçesi Yeni Mahalle’de bir çay ocağında oturan Zikrullah U.’nun (58) masa üzerinde bıraktığı ve içerisinde 27 bin 950 lira para ile ruhsatlı tabancasının bulunduğu çantayı alarak kayıplara karıştı.
Olaylardan sonra izlerini kaybettiren şahıslar için kurulan 5 kişilik özel ekip, Ordu, Sarp Sınır Kapısı ve Giresun’da iz sürdü. Ekipler yapmış oldukları çalışmalarda, Levan S. (35), Koba A. (41) ve Nika S.’yi Atakum ilçesinde kiraladıkları otomobile binerken yakaladı. Şahısların Atakum ilçesinde kiraladıkları evde yapılan aramalarda 6 bin lira nakit para, kapkaç suçlarında kullandıkları kıyafetler, malzemeler ve kiraladıkları otomobillerin belgeleri ele geçirildi.
Şahıslar, İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadelerinin ardından bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler