Özak ve Güneş okul açtı

Trabzonlu hayırsever işadamı Temel Yaşar Çoruh tarafından yaptırılan ve işadamının ismini taşıyan İlköğretim Okulu'nun açılışı bugün Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve Teknik Direktör Şenol Gün

Özak ve Güneş okul açtı
Trabzonlu hayırsever işadamı Temel Yaşar Çoruh tarafından yaptırılan ve işadamının ismini taşıyan İlköğretim Okulu'nun açılışı bugün Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve Teknik Direktör Şenol Güneş'in de katıldığı törenle yapıldı.

Törene Bakan Özak, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu yanı sıra Teknik Direktör Şenol Güneş, Sportif Direktör Ünal Karaman, Vali Dr. Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Milletvekili Mustafa Cumur, Trabzon Milli Eğitim İl Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, işadamı Temel Yaşar Çoruh ve davetliler katıldı.

Törende konuşan Vali Recep Kızılcık, işadamı Temel Yaşar Çoruh'u desteklerinden dolayı teşekkür ederek "2003 yılından bu yana Trabzon'umuzda yapılan bin 57 dersliğin 511 adedinin bağış yoluyla sivil toplum ve iş adamlarımız tarafından yapıldığını göz önünde bulundurduğumuzda Trabzonlu insanımızın ne kadar hamiyet sever ne kadar eğitime önem verdiğini ve çağı ne kadar iyi algıladığını da çok rahatlıkla söyleyebiliriz" dedi.

Teknik Direktör Şenol Güneş ise konuşmasında eğitimin önemine değinerek "Trabzon kentinin tarihine baktığımızda bugüne kadar her alanda başarılı insanları çıkarmıştır. Zaman zaman sıkıntılar olmuştur. Umarım ki bu öğrencilerimiz gelecekte Trabzon'u büyütürler. Trabzon'dan siyasetçi, sporcu, sanatçı iş hayatında başarılı insanlar çıkar, biz de onlarla gurur duyarız. Ben de spor adamı olarak bu şehirde bir şeyler yapmaya geldim. Umarım ki sizlerin arasında bu işi yaparız hep birlikte mutlu oluruz. Ancak daha da önemlisi çocuklarımızın geleceği, onlara hep beraber destek olalım" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Bakan Faruk Nafiz Özak, hayırsever işadamı Temel Yaşar Çoruh'a günün anısına gümüş telkari hediye ederken, daha sonra okulun açılışına geçildi. Bakan Özak, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler