Oyuncakistan ışıl ışıl

Çocukların yoğun ilgi gösterdiği alana geçişlerin daha rahat ve güvenli olması için üst geçit yapılacak. Engellilerinin de yararlanabilecekleri üst geçitin yapımının bu yılın sonuna veya gelecek yılın ilk üç ayında tamamlanması planlanıyor.Çocukların ve v

Oyuncakistan ışıl ışıl

Çocukların yoğun ilgi gösterdiği alana geçişlerin daha rahat ve güvenli olması için üst geçit yapılacak. Engellilerinin de yararlanabilecekleri üst geçitin yapımının bu yılın sonuna veya gelecek yılın ilk üç ayında tamamlanması planlanıyor.

Çocukların ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Oyuncakistan da gecenin geç saatlerinde incelemelerde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu oyun alanına geçişlerin rahat ve güvenli olması için yapacakları üst geçidin yapımının bu yılın sonu veya gelecek yılın ilk üç ayına kadar bitirileceğini belirtti. Gümrükçüoğlu, ayrıca parkın gece aydınlatması ve kamera sisteminin yapımının tamamlandığını söyledi. Başkan Gümrükçüoğlu ayrıca sahilde yaptıkları düzenlemelerle artık Trabzonlu vatandaşların sahilden çok daha fazla yararlanmaya başladıklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel