Ovit'te son durum!

Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanlığı Müsteşarı Habip Soluk bugün Ovit Tüneli çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışanlardan bilgi aldı.Dünyadaki 2. en uzun çift tüplü tünel olan Ovit Tüneli şantiyesine Trabzon 10.Karayolları Bölge Müdürü A. Hulki

Ovit'te son durum!



Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanlığı Müsteşarı Habip Soluk bugün Ovit Tüneli çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışanlardan bilgi aldı.

Dünyadaki 2. en uzun çift tüplü tünel olan Ovit Tüneli şantiyesine Trabzon 10.Karayolları Bölge Müdürü A. Hulki Tuncer ile birlikte gelen Müsteşar Habip Soluk çalışmaları yerinde görerek çalışanlardan bilgi aldı.

Tünel çalışmaları hakkında bir açıklamada bulunan Müsteşar Habip Soluk ‘tünelimizde çalışmalar devam ediyor.4 ayrı tünel deliniyor.4 ayrı yer adeta 14700 metrenin ortasında buluşacak.Burada biz yalnız Oviti aşmıyoruz dağları delerek Güneydoğuya ulaşacağız.12 ay ulaşım yapılmayan Ovit dağını dize getirdik bir yerde.

Gördüğüm çalışmalar iyi yönde.Günde 7-8 metre ortalama ile tünel kazılıyor.Yakında delinen yerlerde betonlama çalışmalarına başlanacak.Bu işin iyi gittiğine işarettir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler