Ovit'te 50 Bin Bayrak Dağıtıldı

Rize'nin İkizdere ilçesinin 2 bin 640 rakımlı Ovit zirvesinde Ekşioğlu Vakfınca organize edilen şenlikte 50 bin Türk bayrağı dağıtıldı.Rize Valisi Kasım Esen, İkizdere'nin 2 bin 640 rakımlı zirvesinde düzenlenen 12. Ovit Yayla Şenliğinde, şenliğin birlik

Ovit'te 50 Bin Bayrak Dağıtıldı

Rize'nin İkizdere ilçesinin 2 bin 640 rakımlı Ovit zirvesinde Ekşioğlu Vakfınca organize edilen şenlikte 50 bin Türk bayrağı dağıtıldı.

Rize Valisi Kasım Esen, İkizdere'nin 2 bin 640 rakımlı zirvesinde düzenlenen 12. Ovit Yayla Şenliğinde, şenliğin birlik ve beraberliğin çok güzel sembolü olduğunu belirterek, ''Ovit, dünya markası olmalı. Burada kayak turizmini ön planda tutarak turizmin gelişmesini sağlamalıyız'' dedi.

Ekşioğlu Vakfı Başkanı Ali Ekşi de Ovit Dağı'na gelen misafirlere 50 bin Türk Bayrağı dağıttıklarını söyledi.

Ekşioğlu Vakfı Meclis Başkanı Hızır Ekşi ise İkizdere ve Ovit Vadisinin bölge insanının değil dünyanın malı olduğunu ifade ederek, ''Bu cennet vadide yaptığımız şenliğimize dünyanın dört bir tarafından katılım oldu. Yaklaşık 10 bin araç ve 35 bin insan şenliğimizi onurlandırdı. Bu cennet doğayı korumamız lazım'' dedi.
Şenlik alanında 18 ülkeyi temsilen bayraklar asıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel