Ovit tüneline ilk kazma vurulacak

AK Parti Rize Milletvekili Ali Bayramoğlu Ovit Tüneli için güzergah tespit ve zemin etüdü çalışmalarının 2011 yılının 4 ila 6. ayları arasında tamamlanmasının planlandığını belirterek, "Bir aksilik çıkmazsa 2011 yılı içerisinde Ovit Tüneli için ilk kazmay

Ovit tüneline ilk kazma vurulacak

AK Parti Rize Milletvekili Ali Bayramoğlu Ovit Tüneli için güzergah tespit ve zemin etüdü çalışmalarının 2011 yılının 4 ila 6. ayları arasında tamamlanmasının planlandığını belirterek, "Bir aksilik çıkmazsa 2011 yılı içerisinde Ovit Tüneli için ilk kazmayı vurmayı amaçlıyoruz" dedi.

Ovit’in çok büyük bir proje olduğunu, buradaki tünel tamamlandığında dünyanın en uzun ikinci tüneli olacağını belirten Bayramoğlu, “Güzergah tespit, zemin etüdü konusunda eksiklikler değerlendiriyor. Müteahhit firma yetkilileriyle konuştuk. Ancak şu anda iklim şartları malum. Ölçümler ve teknik verilen bilgisayar ortamına aktarılarak değerlendiriliyor. Bizim yapmış olduğumuz proje ihalesinin süresi 1 yıldı. Biz 6 ayda netice almayı düşünüyoruz. 2011 yılı içinde projeyi bitirip zemin etüdlerini tam olarak tamamlayıp 2011 yılı bitmeden tünel için ilk kazmayı vurmayı planlamaktayız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler