Ovit Geçidi ulaşıma kapatıldı

Rize-Erzurum kara yolu güzergahındaki 2640 rakımlı Ovit Dağı mevkisi, akşam saatlerinde ulaşıma kapatıldı.   Rize'yi Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerine bağlayan yol güzergahında bulunan Ovit Dağı mevkisi, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından 17.00 ile 0

Ovit Geçidi ulaşıma kapatıldı

Rize-Erzurum kara yolu güzergahındaki 2640 rakımlı Ovit Dağı mevkisi, akşam saatlerinde ulaşıma kapatıldı.   

Rize'yi Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerine bağlayan yol güzergahında bulunan Ovit Dağı mevkisi, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından 17.00 ile 07.00 saatleri arasında ulaşıma kapatıldı. 
     
İkizdere Kaymakamı Abdil Koç, yaptığı açıklamada, kar, tipi ve çığ tehlikesine karşı önlem olarak yolun 17.00-07.00 saatleri arasında kapatıldığını belirterek, ''Bu saatler arasında arasında seyahat etmek tehlikelidir. Sürücülerimiz bir tehlikeye maruz kalmamak için bu saatler arasında yola çıkmasınlar. Can güvenliği her şeyden önce gelir'' dedi. 
     
Ovit'te her kış yaşanan tehlikelere karşı tedbirli olunması gerektiğini kaydeden Koç, ''Rize-Erzurum kara yolunun İyidere'deki yol ağzından başlamak üzere ilçemiz çıkışı ve Sivrikaya köyümüzde 3 ayrı yerde ışıklı panolar ve yolun bu saatler arası kapalı olduğunu belirten işaretlerimiz var. Lütfen tehlikeli yolculuk yapmamak için akşam saatlerinde yola girilmesin'' diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel