Ovit geçidi aylar sonra açıldı

Rize-Erzurum Karayolu Ovit Geçidi, yağan karın kalkması sonucu aylar sonra geçici olarak araç ulaşımına açıldı.Yılın yaklaşık 8 ayı kar nedeni ile araç ulaşımına kapalı olan Rize-Erzurum Karayolu 2 bin 640 rakımlı Ovit Geçidi havaların iyi gitmesi ve yağa

Ovit geçidi aylar sonra açıldı

Rize-Erzurum Karayolu Ovit Geçidi, yağan karın kalkması sonucu aylar sonra geçici olarak araç ulaşımına açıldı.

Yılın yaklaşık 8 ayı kar nedeni ile araç ulaşımına kapalı olan Rize-Erzurum Karayolu 2 bin 640 rakımlı Ovit Geçidi havaların iyi gitmesi ve yağan karın kalkması sonucu aylar sonra araç ulaşımına açıldı. Yetkililerden alınan bilgiye göre, resmi olarak yol sadece saat: 07:00 ile 17.00 arasında araç ulaşımına açık olmasına rağmen sürücülerin kural dışı yolu 24 saat kullanmaya başladıklarını belirttiler.

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre Rize ve çevresinde hava sıcaklıklarının 5 ile 10 derece arasında düşeceği bu nedenle yolun yeniden ulaşıma kapanabileceği ihtimaline karşı sürücülerin tedbirli olmaları istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel