Otomobilin Çoruh'a düşmesi

Artvin'de dün ağabeyinden otomobil kullanmayı öğrenirken araçla düştüğü Çoruh Nehri'nden hayati fonksiyonları durmuş olarak çıkarıldıktan 25 dakika sonra kalbi yeniden çalıştırılan 15 yaşındaki gencin sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi. AA muhabirini

Otomobilin Çoruh'a düşmesi

Artvin'de dün ağabeyinden otomobil kullanmayı öğrenirken araçla düştüğü Çoruh Nehri'nden hayati fonksiyonları durmuş olarak çıkarıldıktan 25 dakika sonra kalbi yeniden çalıştırılan 15 yaşındaki gencin sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, dün, Artvin'in Korzul Mahallesi'ndeki eski sürücü kursu pistinde ağabeyi Coşkun Genç'ten (24) otomobil kullanmayı öğrenmek isteyen, ağabeyinin geri viteste unuttuğu 08 AD 269 plakalı otomobille Çoruh Nehri'ne düşen ve sudan çıkarıldıktan 25 dakika sonra, kaza sırasında duran kalbi doktorlarca çalıştırılan 15 yaşındaki Tayfun Genç'in tedavisi, Trabzon'daki Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sürdürülüyor.

Anestezi Yoğun Bakım Servisinde tedavi gören Tayfun Genç'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Korzul Mahallesi'ndeki eski sürücü kursu pistinde, Coşkun Genç (24), 08 AD 269 plakalı otomobil ile kardeşi Tayfun Genç'e (15) araç kullanmayı öğretmeye çalışırken otomobili geri viteste unutmuştu. Aracı hareket ettiren Tayfun Genç, Coşkun Genç'in de bulunduğu otomobil ile pist kenarındaki demir korkuluklara çarparak yaklaşık 10 metre yükseklikten Çoruh Nehri'ne devrilmişti. Otomobilden çıkartıldığında hayati fonksiyonlarını kaybettiği anlaşılan Tayfun Genç, 112 Acil Servis ekiplerince Artvin Devlet Hastanesine kaldırılmış, Genç'in duran kalbi burada yaklaşık 25 dakika sonra tekrar çalıştırılmıştı. Solunumu 2 saat sonra normale dönen Tayfun Genç, beyin ödemi oluştuğu şüphesiyle daha kapsamlı bir hastane olan Trabzon'daki Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmişti. Suya gömülen araçtan kurtulup üzerine çıkan Coşkun Genç de İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile trafik ekiplerince kurtarılmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel