Otomobil Fuarı'na yoğun ilgi

5-10 Haziran 2012 tarihleri arasında Trabzon Dünya Ticaret Merkezi’nde yapılmakta olan fuara otomobil sevenler  yoğun ilgi gösteriyor.Türkiye'nin lider otomotiv markası Ford, üç yıldır aralıksız lider olduğu Trabzon ilinde gerçekleştirilen 8’inci otomobil

Otomobil Fuarı'na yoğun ilgi

5-10 Haziran 2012 tarihleri arasında Trabzon Dünya Ticaret Merkezi’nde yapılmakta olan fuara otomobil sevenler  yoğun ilgi gösteriyor.

Türkiye'nin lider otomotiv markası Ford, üç yıldır aralıksız lider olduğu Trabzon ilinde gerçekleştirilen 8’inci otomobil fuarında binek ve ticari araçlarıyla gövde gösterisi yapıyor. 2 yıl içerisinde yenilenen ürün gamıyla teknolojiyi demokratikleştiren Ford, Trabzonluları Fiesta, Focus, C-MAX, Mondeo ve Transit Connect modelleriyle buluşturuyor.

Yenilenen binek otomobil ürün gamı ile Türkiye’de teknolojiyi demokratikleştiren Ford, 5-10 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek Trabzon Otomotiv, Ticari Araç ve Yan Sanayi Fuarı’nda 6 modelle yer alıyor. Otomotiv sektörünün 10 yıldır üst üste lideri olan Ford’u Trabzon’da da lider yapan Trabzonlu otomobil severler, yeni modelleri yakından inceleme fırsatı buluyorlar.

Fuarda Trabzon Tunalar Bayii tarafından temsil edilen Ford Otosan’ın Karadeniz Bölge Müdürü Özgün Aydıngöz, Ford markasını yıllardır başarıyla temsil eden ve markayı Trabzon’da lider konuma getiren Tunalar Bayii’ne teşekkür ederek, şu bilgileri verdi: “Ford Otosan olarak gücümüzü, bayilerimizle ticari ilişkinin ötesinde güven ve samimiyete dayanarak oluşturduğumuz uzun dönemli ve kuvvetli bağlardan alıyoruz. Müşterilerimize Ford ailesi olarak 100’ü aşkın satış ve 150’ye yakın servis noktamızda hizmet veriyoruz. 10 yıldır aralıksız olarak bizi Türkiye’nin en çok satan otomotiv markası yapan bayilerimizle 2012 yılının ilk 4 ayında 26 bin 795 adet satış gerçekleştirdik. Ford Otosan olarak 2012 yılında iç pazarda 125 bin adet araç satmayı ve yüzde 15’lik pazar payına ulaşmayı hedefliyoruz. Yeni ürünlerimiz ve birbirinden değerli bayilerimizle hedefimize ulaşacağımızdan eminiz.”

Tunalar bayinin sahibi Erol Tuna da Trabzon otomotiv pazarında lider olmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Teknolojik, kullanışlı, güvenli ve konforlu yeni Ford modelleriyle hemşerilerimize en iyi ürünü daha iyi hizmetle verebilmek için çalışmaya ve kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Amacımız, Trabzonlu hemşerilerimizin bize duyduğu güveni sürdürmek ve Ford markasını daha da ileriye taşımak,” dedi.

Yeni Ford Focus, Avrupa ve Amerika’da “Yılın Otomobili” seçildi

Satıldığı tüm ülkelerde ve Türkiye’de en çok tercih edilen otomobil modellerinden biri olan Focus, 3’üncü jenerasyonunda sedan, hatchback ve station wagon versiyonlarıyla satılıyor. Trabzonlu otomobil severlerle fuarda hatchback ve sedan versiyonlarıyla yer alan Focus, 115PS’lik 1.6 TDCi dizel motorla sergileniyor.

Geniş ailelerin vazgeçilmezi C-MAX

Trabzon Otomotiv, Ticari Araç ve Yan Sanayi Fuarı’nda sergilenen yeni sportif beş koltuklu C-MAX, aileler için fonksiyonel ve inovatif teknolojiler sunuyor. Hayatı ve sürüşü kolaylaştıran araç teknolojileri ve üstün performanslı ekonomik motor seçenekleri ile ailelere hitap eden C-MAX, yeni çevreci ve performansı yüksek Euro 5 motora sahip. Bağımsız Euro NCAP kuruluşu tarafından en yüksek not olan 5 yıldız güvenlik notu ile ödüllendirilen C-MAX, ailelerin güvenliğini ön planda tutuyor.

Sınıfının en güçlü benzinli ve en tutumlu dizel motoru Yeni Ford Mondeo’da

8’inci Trabzon Otomotiv, Ticari Araç ve Yan Sanayi Fuarı’nda yepyeni görünümüyle sergilenen Mondeo’da daha yaratıcı ve şık iç-dış tasarımla birlikte ileri teknoloji ve yüksek kalite ön plana çıkıyor. Fuarda 1.6L Duratorq TDCi 115PS dizel motor ile yer alan Mondeo’da 1.6L 160PS EcoBoost benzinli motor, sınıfının en güçlü 2.0 litre motoru olan 240PS EcoBoost motor (PowerShift Otomatik Şanzıman ile) ve çok beğenilen 2.0L 140PS gücündeki otomatik dizel motor seçeneği de bulunuyor. Yeni Mondeo, sürüşü daha keyifli, daha güvenli ve daha ekonomik hale getiren yeni araç teknolojilerini de müşterilerine sunuyor. Bu teknolojiler arasında Türkçe Navigasyon ve Multi Medya Sistemi, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Adaptif Hız Kontrol Sistemi, Ayarlanabilir Hız Sınırlandırıcı, Akıllı Şarj Sistemi, Ford EcoMode Sürücü Bilgilendirme Sistemi ve Aktif ön Izgara gibi özellikler sayılabilir.

Tasarım ödüllü Fiesta

Sıra dışı tasarımıyla dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan Red Dot Tasarım Ödülü’ne layık bulunan Fiesta, dinamik dış ve ince bir zevkin ürünü olan iç tasarımıyla göz kamaştırmaya devam ediyor. Birçok üstün teknolojiye sahip alan Fiesta, 2012 model yılı ile birlikte Trendy Kahve ve Mars Turuncu gibi birbirinden çekici yeni renklere kavuştu. Artık tüm donanım seviyelerinde USB bağlantısı ve 6 hoparlör standart olarak yer alan Fiesta, Trabzon’da 1.4 TDCi dizel versiyonuyla yer alıyor. Tüm donanım seviyelerinde isteğe bağlı olarak perde havayastıkları da sunulabilen Fiesta’da X paketinin üzerine alınabilecek Plus Paket ile Elektrikli Katlanan Yan Aynalar, Karartılmış Arka Camlar, Otomatik Yanan Farlar, Yağmur Sensörü, Otomatik Kararan Dikiz Aynası ve Hız Kontrol Sistemi’ne ilave olarak Plus paket ile Anahtarsız Giriş & FordPower Anahtarsız Çalıştırma Sistemi, Bluetooth & Türkçe Sesli Kontrol özelliklerini içeren Sony Müzik Sistemi, sürücü/ön yolcu yan perde havayastıkları ve sürücü diz hava yastığı gibi teknoloji ve güvenlik özelliklerine sahip olunabiliyor.

2011 yılının en çok satılan ticari araç modeli Transit Connect de Trabzon’da

Kocaeli’nde üretilip ABD de dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanına ihraç edilen Transit Connect, Trabzon otomobil fuarında sınırlı sayıda üretilen özel Silver Serisi ile yer alıyor. Geniş iç hacmi, dayanıklılığı, yüksek konfor ve güvenlik özelliklerinin yanı sıra şık aksesuarları ile ticari araç kullanıcılarının hayatına değer katan Transit Connect, binek araçların konfor ve şıklığını iş hayatına taşıyor. Yenilenen iç tasarıma, güvenlik özelliklerine ve yüksek teknolojiye sahip Transit Connect, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak yapıya sahip.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel