Otelin kamerası kadınları yakalattı!

 Trabzon’un Çömlekçi mahallesinde bulunan bir otele baskın düzenleyen polis ekipleri Türkiye’ye yasa dışı yollardan girmiş 10 kadına fuhuş yapmaktan işlem yaparak sınır dışı etti.Dün sabah saatlerinde Çömlekçi’de bulunan bir otele savcılık izni ile operas

Otelin kamerası kadınları yakalattı!

 

Trabzon’un Çömlekçi mahallesinde bulunan bir otele baskın düzenleyen polis ekipleri Türkiye’ye yasa dışı yollardan girmiş 10 kadına fuhuş yapmaktan işlem yaparak sınır dışı etti.

Dün sabah saatlerinde Çömlekçi’de bulunan bir otele savcılık izni ile operasyon düzenleyen Trabzon Emniyetine bağlı Ahlak Büro ekipleri otelin konaklama listesinde ismi bulunmayan 10 kadını ve bu kadınları fuhuşa teşvik eden 4 kişiyi gözaltına aldı.

Polis ekiplerinin otele geldiğini gören kadınlar otelde zula diye tabir edilen bölmelere kaçarak gizlendiler. Polis ekipleri otelin güvenlik kamera kayıtından kadınların kaçtığı katları tespit ederek saklandığı yerden çıkardı.

Otelin sahibi M.Y’nin İstanbul’da  da oteli bulunduğunda Trabzon’da olmadığı belirlenirken S.K, İ.Ö ile İ.a isimli kadın hakkında yasal işlem başlatırken N.K, M.S, E.K, İ.S, A.E, E.G, S.V, A.A, G.G, L.M emniyetteki ifadelerinin ardından sınır dışı edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel