ÖSS'ye VELİ SABOTAJI

Bu gün yapılan ve milyonlarca gencin kaderini belirleyen ÖSS sınavıında velilerin sorumsuz davranışları damgasını vurdu.

ÖSS'ye VELİ  SABOTAJI

Bu gün yapılan ve milyonlarca gencin kaderini belirleyen ÖSS sınavıında velilerin sorumsuz davranışları damgasını vurdu.

Yurdun hemen hemen her yerinde veliler de öğrenciler ile sabah saatlerinde sınavın yolunu tuttu.

Veliler sohbet etti öğrenciler test çözdü

Öğrenciler Sınavın başlama saati ile birlikte gelecekteki yaşantılarını belirleyecek sorularla savaşmaya başlarken, veliler ise hemen sınav salonlarının pencereleri altında koyu bir sohbete daldılar.

Bu nasıl düşünce:

Yavrularından başarı beklkerken onların sınava girdiği salonların hemen etrafında, onların başarılarını ne denli etkileyeceklerinin farkına varmayan velilerin bu davranışları bazı veliler tarafından "Bu nasıl düşünce, çocuklarımız yıllarca bu maraton için hazırlandılar, içeride sizlerinde çocukları var bu şekilde nasıl sorumsuzca davranabiliyorsunuz" şeklinde eleştirildi.


KTÜ Kampüsü mesire yeri ve otopark gibi

Trabzon'da ÖSS sınavının yapıldığı ve binlerce öğrencinin sınava girdiği (KTÜ) Karadeniz Teknik Üniversitesinde, traji komik bir sınav yaşandı.

Arabalar sınav süresince kampüs içerisinde dolaşırken çıkardıkları gürültülerden, sınav mücadelesi veren öğrencilerin etkilenmemeleri mümkün değildi.

Onlarca özel otonun yanında, Dolmuş minübüsleri ve Akçaabat Belediyesine ait otobüslerin kampüs içerisinde dolaşmaları ve ses kirliliğine neden olmalarıda anlaşılmış gibi değil.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler