Ortahisar Trabzon'un gövdesidir

Trabzon Ak Parti Eski milletvekili Asım Aykan Orta Hisar Belediye Başkan Av. Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret etti.Samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette Asım Aykan “Ahmet Bey kardeşimizi makamında ziyaret etme imkanımız oldu. Rabbim yeni makamın

Ortahisar Trabzon'un gövdesidir

Trabzon Ak Parti Eski milletvekili Asım Aykan Orta Hisar Belediye Başkan Av. Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret etti.

Samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette Asım Aykan “Ahmet Bey kardeşimizi makamında ziyaret etme imkanımız oldu. Rabbim yeni makamını hayırlı etsin. Eski özel idare binasında malum açılış merasimi yapmıştık. Şimdi ise şehrimizin balkonu sayılacak mekanında kardeşimiz yeni hizmet imkanlarını inşallah burada Trabzon’umuza sunacaklardır.” dedi.

ORTAHİSAR TRABZON’UN GÖVDESİDİR

Ortahisar Trabzon’umuzun motorudur, gövdesidir diyen Aykan, “Kardeşimiz bu Fatih’in fethettiği, Yavuz’un yönettiği, Kanuni’nin doğup büyüdüğü Trabzon’umuzun tarihi mekanı Ortahisar’ında en güzel hizmetleri inşallah Trabzon insanına takdim edecektir. Seçim öncesinde ifade etmeye çalıştım; il başkanlığı siyasette stajın yapıldığı en yüksek makamdır. Bu büyük bir imkandır. Bir oyun ne anlama geldiğini, vatandaşımızla irtibatın ne anlama geldiğini, belediyeyi halkın hizmetine açmanın ne anlama geldiğini, önce hürmet sonra hizmetin ne anlama geldiğini il başkanlarımız çok iyi bilirler. Bu avantajı inşallah kardeşimiz en iyi şekilde kullanarak bu hizmeti yapacaktır. Tabii yeni bir belediye, yeni bir kadro, Başkanımızın zamana ihtiyacı var; halkımızın Başkanımıza bu krediyi vereceğine inanıyorum. Zaman içerisinde her şey oturur. İnşallah iktidarımızın da büyük desteği ile Trabzon’umuz ve Ortahisar’ımız gerekli desteği alır.” Diye konuştu.

BURALAR HİZMET MAKAMLARI

Belediye başkanı Av. Ahmet Metin Genç ise konuşmasında “Biz şu anda Asım Aykan Bey’in oturduğu makamda oturuyoruz. Eski Trabzon Belediyesi’nin coğrafi ve nüfus olarak da genişletilmiş haliyle Ortahisar belediyesi olarak onun daha evvel hizmet etmiş olduğu bir makamı Cenabı Allah nasip etti, hemşerilerimizde destek oldu geldik. Buralar hizmet makamları. 1994 senesinden itibaren sayın vekilimiz bu makamlarda bulundu ve çok güzel hizmetlerde bulundu.

HİZMET BÜTÜNLÜĞÜNÜ SAĞLAYACAĞIZ

Vekilimin bahsettiği iki husus çok önemli, seçim öncesi ziyaretlerimizde hemşerilerimiz bizden öncelikle ‘seçimden sonra da gelecek misiniz?’ talebini ilettiler. Seçim sonrası ziyaretler vatandaşımız içindi, gönülleri ihya etmek içindi. İnşallah bu ziyaretlerimizi de tamamlayacağız. Aynı zamanda belediye hizmetlerini de kesintiye uğratmadan devam edeceğiz. Bu anlamda Büyükşehir ve Ortahisar el ele vererek hizmet bütünlüğünü sağlayacağız. Daha önce Belediye Başkanlığı yapmış Asım Ağabeyimizin tecrübeleri çok önemlidir. Şehrin geleceğe dönük vizyonunda onların tecrübelerinden istifade edeceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler