Ortahisar Meclisinde şok iddia!

Trabzon’da Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşümü 4. Etabında bulunan Pazarkapı bölümüyle ilgili sıkıntılar daha kepçe çalışmaya başlamadan meclise yansıdı.

Ortahisar Meclisinde şok iddia!

Haber61 / Haber Servisi - Trabzon’da Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşümü 4. Etabında bulunan Pazarkapı bölümüyle ilgili sıkıntılar daha kepçe çalışmaya başlamadan meclise yansıdı.

CHPLİ MECLİS ÜYESİ; BEN KONUT İSTİYORUM

Pazarkapı’da babamdan kalma bir dairem var. 110 m2’dir bu daire… Burayı 105 bin liraya kamulaştıracaklar. Bu nasıl olabilir? Aldığım bilgilere göre burada TOKİ çok lüks daireler yapacak ve 600 bin liraya satacak. Yani buradan çıkarıyorlar hem de aldılar 6 kat daha ucuz yeri 6 kat fazla fiyata satacaklar. TOKİ dar gelirlileri mi düşünüyor zenginleri burjuvalıları mı? Ben buradan konut istiyorum sizden! Bakın Pazarkapı’ya lüks daireler yapıp satacaklar. Bunu yapamazlar! Yapmamalılar. Orada yaşayan insanlar düşünülmelidir. Öncelik onlar olmalıdır” dedi.

BAŞKAN GENÇ; BURASI BÜYÜKŞEHİR’İN UHDESİNDE

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise, Şahin’e şöyle cevap verdi; "Zağnos Büyükşehir’in uhdesinde yürüyor. 4. etabıyla ilgili son durumdan dolayı şu anki bilgilerime göre bir şey diyemem. Büyükşehir’e bakalım, bir soralım söylerim. Asıl olan birinci amaç bir taraftan dönüşüm yapılırken dokusuna uygun şekilde, aynı zamanda orada yaşayan malikin mülkiyet hakkına da saygı gösterip orada yaşamasını sağlamaktır”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel