Ortahisar Kaymakamlığı neresi?

Trabzon Büyükşehir olması ile birlikte yeni kurulan Ortahisar İlçesi Kaymakamlığı nerede olacak tartışmalarını da beraberinde getirmişti. Bu tartışma artık son buldu. Milli İstihbarat Teşkilatına ait olan İskenderpaşa'daki eski bölge binasını Trabzon Kaym

Ortahisar Kaymakamlığı neresi?

Trabzon Büyükşehir olması ile birlikte yeni kurulan Ortahisar İlçesi Kaymakamlığı nerede olacak tartışmalarını da beraberinde getirmişti. Bu tartışma artık son buldu. Milli İstihbarat Teşkilatına ait olan İskenderpaşa'daki eski bölge binasını Trabzon Kaymakamlığının satın aldığı öğrenildi.

 Konu ile alakalı bir süre önce açıklamada bulunan Ortahisar Kaymakamı Osman Ateş, " MİT, bir süre önce kullandığı ve bir süre önce taşındığı binayı satın aldık. Oraya Hükümet konağı yapacağız. MİT Müsteşarlığı bize orayı teslim etti."ifadelerini kullandı.

Sağlık İlçe Müdürlüğüne'de yer bulunduğu öğrenildi. Tanjant yolu üzerinde bulunan 3 Nolu Sağlık Ocağı Ortahisar İlçe Sağlık Müdürlüğü oldu. Küçük rötuşların dışında ise tek bina sıkıntısı ise; Şuan İlçe emniyet müdürlüğünde yaşandığı ve bina aranmaya devam edildiği öğrenildi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel