Ortahisar Kaymakamı'ndan derneğe tavsiye

Trabzon Beşirli Deresinden yukarıya doğru uzanan mahalle temsilcilerinin bir araya gelerek kurmuş oldukları 'Aygören Vadisi Derneği' üyeleri, Ortahisar Kaymakamı Osman Ateş’i makamında ziyaret ettiler. Aygören Vadisi Derneği Yönetim Kurulu üyelerini makam

Ortahisar Kaymakamı'ndan derneğe tavsiye

Trabzon Beşirli Deresinden yukarıya doğru uzanan mahalle temsilcilerinin bir araya gelerek kurmuş oldukları 'Aygören Vadisi Derneği' üyeleri, Ortahisar Kaymakamı Osman Ateş’i makamında ziyaret ettiler. 

Aygören Vadisi Derneği Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul eden Ortahisar Kaymakamı Osman Ateş, “Hayatta yarışı ya önde götürürsünüz ortalığı toza dumana katarsınız, yada arkada kalırsınız tozu dumanı yutarsınız” diyerek dernek üyelerine çeşitli tavsiyelerde bulundu ve kendilerine başarılar diledi.

Kendi yaşadığı toplumu “Asrı Saadete” çevirmek için çıkmış oldukları bu yolda yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyen Ortahisar Kaymakamı Osman Ateş, “Vatandaşlara ulaşma ve hizmet götürme noktasında sivil toplum kuruluşları büyük önem arz etmektedir. Bu kapsamda sizler kendi yaşadığınız zamana ve topluma sahip çıkma adına yapacak olduğunuz projeler inşallah yağmur gibi olur ve toplumun her kesimine hayırlı katkılar sağlar. Bilinçli insanların canlı insanlar, bilinçsiz insanları ise cansız insanlardır. Bu kapsamda bilinçli nesiller yetiştirebilmemiz için eğitim büyük bir önem arz etmektedir. Bu noktada dernek olarak yapılacak olan projelere imkanlar ölçüsünde katkı vermeye hazır olduklarını ” söyledi.


Yapılması planlanan faaliyetler hakkında Kaymakam Ateş’e bilgiler sunan Dernek Başkanı Hakan Turgut, “ Başta eğitim olmak üzere yapacak olduğumuz projelerde Ortahisar Kaymakamlığımızın desteği bizler için büyük önem arz etmektedir. Bu nedenle sayın Kaymakamımızın bizleri kabul etmesi ve fikir alışverişinde bulunmasından dolayı kendisine tüm Aygören Vadisi vatandaşlarımız adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler