Ortahisar kavgası büyüyor

MHP Ortahisar İlçe Başkanı Yılmaz ilçe sorunlarını masaya yatırdı ve Genç’e seslendi: 30 Mart yerel seçimlerinde Ortahisar ilçesinde ikinci parti olan MHP’nin ilçe başkanı Mehmet Yılmaz, seçimi zaferle kazanan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e

Ortahisar kavgası büyüyor
MHP Ortahisar İlçe Başkanı Yılmaz ilçe sorunlarını masaya yatırdı ve Genç’e seslendi:
 
30 Mart yerel seçimlerinde Ortahisar ilçesinde ikinci parti olan MHP’nin ilçe başkanı Mehmet Yılmaz, seçimi zaferle kazanan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e, ilçenin sorunlarını hatırlatarak çözüm önerilerinden bulundu. Yılmaz, Soma’daki maden kazasında yaşamını yitirenlere baş sağlığı dilerken Trabzon’un son günlerde gündeminde olan Suriyeli mültecilere de değinerek önemli açıklamalar yaptı.
 
Tek Girişle Olmuyor
 
Meydan parkında sahilden tek bir giriş bırakıldığını belirten Yılmaz, “Şehrin meydanın tek bir noktadan değil birçok noktadan giriş olmalıdır. Sadece Cumhuriyet Caddesinden meydana giriş var ve bunu trafiğin yoğunluğuna neden oluyor, hem şoförler hem de yayalar sıkıntı yaşıyor. Gazi paşa caddesi şu anda tek yönlü, orada dükkânlarda belediyeye ait oto parkları kesinlikle kaldırılmalıdır. Yakın bir zamanda gurbetçiler ve turistler gelecek, hızlı bir şekilde bu sorun çözülmelidir” dedi.
 
Valilikle Birlikte
 
Suriyeli mültecilerin Trabzon’a gelişi ve sonrasında yaşananlara da dikkat çeken Yılmaz, “Eğer Trabzon’a bu insanlar getirildiyse, sokaklarda dilenmesi ve vatandaşları, esnafı rahatsız etmesi hiç hoş değildir. Valilik ve Belediye makamı bir araya gelip bu olaya el atmalıdır. Bu insanlara bir an önce bir yerlere yerleştirilmelidir. Yarınlarda daha başka sorunlar olmaması için gereken tedbirler alınmalıdır. Hem o insanların mağduriyeti giderilir hem de vatandaşlar rahatlar” diye konuştu.
 
Tedbirler Alınmalıdır
 
Ortahisar İlçesine bağlı eski köylerin şimdiki mahallelerin sorunlarına da değinen Yılmaz, “Mahallelerimiz de yazın gelmesiyle birlikte su ve elektrik sorunları baş gösterecektir. Biz geçtiğimiz dönem su sorunlarıyla alakalı incelemelerde bulunmuştuk. Mahallelerimizdeki suların sağlıklı ve akabilir olması konusunda gereken tedbirleri belediyemiz almalıdır. Ortahisar’ın işi zor fakat sayın Genç, zorun altından kalkarız demişti Allah kolaylık versin” dedi.
 
Projem Onların Olsun
 
Ortahisar Belediyesine bayanlar adına bir çağrıda bulunan Yılmaz, “Hanımefendi kardeşlerimiz, bacılarımız için meydan parkında kendi ihtiyaçları veya çocuklarının ihtiyaçları için odalar hazırlanmalıdır. Emzirme odaları ve bakım odaları bayanlara ait yerler olmalıdır. Şehrin göbeğine gelen bayan vatandaşlarımız kafalarında soru işaretleriyle gelmesinler. Bunu Sayın Genç’te özellikle istiyorum, proje benim ama onların olsun ama yeter ki bayanlarımıza bir katkımız olsun” dedi.
 
Baret Yok Kemer Yok!
 
Soma’daki maden kazasıyla gündeme oturan iş güvenliğiyle alakalı çarpıcı iddialarda bulunan Yılmaz, “Ben Türkiye’nin hiçbir yerinde iş güvenliğinin tam anlamıyla sağlandığını düşünmüyorum. Emekçi kardeşlerimiz işsiz kalmamak için iş güvenliği olmayan bir yerde tepki dahi gösteremiyor. İş güvenliğiyle alakalı takip ve teftiş yok. Trabzon’da bilhassa inşaat sektöründe hiçbir güvenlik yok, baret yok emniyet kemeri yok. Bu konuya devlet kurumlarının eğilmesi lazımdır” diye konuştu.
 
Eksiklerimizi Tamamlıyoruz
 
Son olarak yerel seçim sonuçlarına da değinen Yılmaz, “Vatandaşımızın seçimine saygı duyuyoruz. MHP olarak Ortahisar’da oyumuzu arttırdık ve belediye meclisinde grubumuz var, bu bir başarıdır.. Özellikle yönetim kurulu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bir seçim bitti fakat biz gelecek seçimler için de hazırlıklarımıza başladık. Önümüzdeki dönemlerde MHP eksiklerini tamamlamış bir şekilde vatandaşın karşısına çıkacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler