Ortahisar İlçesi şiddete teslim

Trabzon'un yeni ilçesi Ortahisar'ın hemen hemen her mahallesine şiddet hakim durumda. Çıkan şiddet olaylarına ise polis ekipleri müdahale ederken kavgaların sebepleri ise vatandaşların fındık kabuğunu doldurmayacak sebepler olduğu gözlemlendi.ORTAHİSAR'DA

Ortahisar İlçesi şiddete teslim

Trabzon'un yeni ilçesi Ortahisar'ın hemen hemen her mahallesine şiddet hakim durumda. Çıkan şiddet olaylarına ise polis ekipleri müdahale ederken kavgaların sebepleri ise vatandaşların fındık kabuğunu doldurmayacak sebepler olduğu gözlemlendi.

ORTAHİSAR'DA BİR BİNA BİRBİRİNE GİRDİ!

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Fatih Mahallesinde aynı binada yaşayan 5 kişi kapının önünde bulunan kömür tozundan dolayı kavga etti. Çıkan kavgaya polis ekipleri müdahale ederken Gülbaharhatun Polis Merkezine getirilen bina sakinleri vermiş oldukları ifadede karakoldaki polisleri şaşkına cevirdi. Bina sakinleri kapı önüne indirilen kömürlerin tozlarının yıkanmadığını ve bu yüzden kavga ettiklerini söyledi. Olay'da 3 kadın 5 kişi yaralandı. Polis olayla ilgili soruşturma başladı.

ORTAHİSAR'DA ZİL KAVGASI

Trabzon'un Ortahisar İlçesi; 2 Nolu Erdoğdu Mahallesinde iki komşu arasında zile neden bastın kavgası karakolda bitti. 70 yaşındaki İ.A evinin zilini çalarak kaçan çocukları tespit etmek için kapı önüne indiğinde 23 yaşındaki M.B, ile tartışmaya başladı. Tartışma yerini arbedeye bıraktı. Olay yerine gelen polis ekipleri şahısları göz altına alırken zili kimin çaldığı tespit edilemedi.

Ortahisar'da üzüm asma kavgası

Trabzon'un Ortahisar İlçesi İnönü Mahallesinde yaşayan iki arkadaş arasından evin bahçesinde bulunan üzüm asması yüzünden kavga çıktı. H.K ile G.S arasında çıkan üzüm asması kavgasına komşular müdahale etti. H.K, Gülbaharhatun polis Merkezine giderek G.S, hakkında üzüm asmalarını kesmekten şikayetçi oldu. Polis G.S'yi yakalamak için çalışma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel