Ortahisar Belediyesi Logosunu Arıyor

Ortahisar Belediyesi için kurumsal logo yarışması yapılması kararı alındı. Yarışma ile ilgili detaylı bilgiler http://www.trabzon.bel.tr adresinde yayımlandı.Dereceye girenlere ödüllerin verileceği yarışmada eserlerin son teslim tarihinin 13 Haziran 2014

Ortahisar Belediyesi Logosunu Arıyor

Ortahisar Belediyesi için kurumsal logo yarışması yapılması kararı alındı. Yarışma ile ilgili detaylı bilgiler http://www.trabzon.bel.tr adresinde yayımlandı.

Dereceye girenlere ödüllerin verileceği yarışmada eserlerin son teslim tarihinin 13 Haziran 2014 olarak belirlendiği açıklanırken, jüri tarafından yapılacak değerlendirme sonrası dereceye girenlerin 20 Haziran 2014 tarihinde açıklanacağı belirtildi. Ödül töreninin ise 14 Temmuz 2014 tarihinde yapılacağı bildirildi.

Öte yandan yarışmada birinci olana 5 bin TL, ikinciliğe 4 bin TL, üçüncülüğe 3 bin TL, dördüncülüğe 2 bin TL, beşinciliğe ise bin TL verilmesi kararlaştırıldı.

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, katılımcılığı esas aldıkları yönetim anlayışında belediye logosunun da bu çerçevede belirlenmesini önemsediklerini belirtirken, profesyonel ve amatör herkesin katılabileceği logo yarışmasında belirlenecek logonun Ortahisar’ın tarihi ve kültürel özelliklerini yansıtacak özgün bir tasarım olmasını hedeflediklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel