Ortahisar adayı Genç hedefini açıkladı!

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç yaptığı açıklamada, Belediyecilik sadece millete hizmet kapıdır, başkalarının gözünde, makam ve koltuk sevdası olabilir, fakat kendilerinin gözünde, sadece millete hizmetkârlık ve şehre olan aş

Ortahisar adayı Genç hedefini açıkladı!
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç yaptığı açıklamada, Belediyecilik sadece millete hizmet kapıdır, başkalarının gözünde, makam ve koltuk sevdası olabilir, fakat kendilerinin gözünde, sadece millete hizmetkârlık ve şehre olan aşk ve sevda olduğunu belirterek şöyle devam etti. 
 
“Tarih boyunca medeniyetimiz, insanlığa örnek teşkil edecek derecede eşsiz şehirler kurmuştur. Ancak AK Parti iktidara gelinceye dek, şehirlerimiz gereğince korunmamış, hak ettiği değer verilmemiş ve adeta yaşanılabilir olmaktan çıkarılmıştır. Bu durumda AK belediyeler, şehirlerimizi sadece altyapı anlamında değil, şehir estetiği anlamında da üst seviyelere çıkardılar. Yeni şehir meydanları yaparak ferah yaşam merkezleri oluşturmayı ve şehirlere yeni bir görünüm kazandırmaktayız. Birçok şehirde olduğu gibi Trabzon’da da, kötü yapılaşmanın kararttığı meydanlarımızı arındırarak, tarihi eserleri ortaya çıkardık, semtlerin çehresini değiştirdik, büyük değişim projelerini hayata geçirdik” dedi.
 
ORTAHİSAR EN YAŞANABİLİR KENT OLACAK
Genç, AK Parti 2023 Vizyonu ile havamız, suyumuz ve tabiatımız temiz, şehirlerimiz yaşanabilir sakin, böylelikle bir görünüme kavuşarak insanlarımız huzurlu ve mutlu olmasını sağlayacaklarını ifade ederek şunları kaydetti.
 
“Güvenlik; yeme-içme, barınma gibi ve belki de onlardan daha öndeki temel insani ihtiyaçlardan birisidir. Bir yandan insanımızın refah düzeyini artırırken, diğer yandan onların güvenli mekânlarda hayatlarını sürdürmelerini sağlamak devletin ve yerel yönetimlerin en önemli görevlerinden birisidir. Yaşadığı, çalıştığı ve gezip eğlendiği yerlerde güvenlik kaygısı taşımamak çok önemli bir gelişmişlik ve huzur toplumu olma kriteridir. Trabzonlunun rüyasını gerçeğe dönüştürmek için bu yola çıkıyoruz. Her Trabzonlunun, Trabzon’un fırsatlarından yararlanması, rahata, huzura, mutluluğa ulaşması için çalışacağız. Sadece çalışacağız daha çok çalışacağız. Bu yüzden, Siyasi polemiklere prim vermeyeceğiz, kimseyle siyasi bir hesabın içinde olmayacağız. Biz Ortahisar’ın geleceğini kurguladık. Ortahisar’ da ki her bir insanımızın ihtiyaçlarını belirleyerek, sizlere yerinde ulaşarak, yatırımların önünü açarak, üreteni ve üretimi teşviklerle destekleyerek, belediyecilikte standartları yükselterek, çözüm, katılım, üretim, dayanışma ve şeffaflık anlayışı ile Ortahisar’ı Türkiye’nin en yaşanılır şehri arasına sokmayı hedefledik.
 
Yaşadığımız bu güzel kenti, ekip ruhuyla, mahalle meclisleriyle ve hep birlikte yöneteceğiz. Yetkin ve donanımlı ekiplerimizle Ortahisar’ımıza yakışan en doğru ve en iyi hizmetleri üreterek, hayatın önündeki tüm engelleri ortadan kaldıracağız.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel