Orhan Oltan'a ödülünü Başbakan verdi

 Türkiye fındık ihracat rekortmeni Oltan Gıda’ya Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından verilen “Türkiye İhracat şampiyonu” ödülünü şirketin ortaklarından ve Genel Müdürü Orhan Veli Oltan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı. Başbakan ERDOĞAN'ı

Orhan Oltan'a ödülünü Başbakan verdi

 

Türkiye fındık ihracat rekortmeni Oltan Gıda’ya Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından verilen “Türkiye İhracat şampiyonu” ödülünü şirketin ortaklarından ve Genel Müdürü Orhan Veli Oltan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.
 
Başbakan ERDOĞAN'ın yanı sıra Ekonomi Bakanı Zafer ÇAĞLAYAN ve çok sayıda bakan, bürokrat ve işadamının katılımıyla Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafında İstanbul'da düzenlenen "2012 Yılı İhracat Şampiyonları” ödül töreninde;  Oltan Gıda Maddeleri İhracat İthalat ve Ticaret Ltd.Şti. firması Fındık ve Mamulleri sektöründe ilk sırada yer aldığı için en büyük ödülü kazandı.
 
Merkezi Trabzon’da bulunan ve Dünyanın en büyük ve en modern entegre fındık işleme tesisi ile Ordu ve Düzce’de fındık kırma fabrikaları da bulunan Oltan Gıda 2002 yılından beri Türkiye Fındık İhraç Rekortmenliğini elinde bulunduruyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler