Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na ziyaret

Başkan Gümrükçüoğlu, toplumun tüm kesimleri engellilere destek vermelidir.Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Trabzon Ticaret Lisesi ve Anadolu Kız Engelliler Derneği’nin ortaklaşa düzenledikleri Özürlüler Destek Programı (ÖDES) projesi kapsamında engelli aile

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na ziyaret

Başkan Gümrükçüoğlu, toplumun tüm kesimleri engellilere destek vermelidir.

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Trabzon Ticaret Lisesi ve Anadolu Kız Engelliler Derneği’nin ortaklaşa düzenledikleri Özürlüler Destek Programı (ÖDES) projesi kapsamında engelli ailesi ve projede görev alan öğretmenler Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti.
 
Engelli Şenol Közen, Ticaret Lisesi Müdürü Hüseyin Karakaş, proje sorumlularından öğretmen Sezgin Burma, Rengin Piriskender ve engelli ailesinin katıldığı ziyarette,  başarı ile gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesinden dolayı öğretmen ve öğrencileri tebrik eden Başkan Gümrükçüoğlu, toplumun tüm kesimlerinin engellilere destek vermesi gerektiğinin altını çizdi.
 
Proje ile birlikte engellilerin sorunları ile yakından ilgilenen öğretmen ve ailelere teşekkür eden Başkan Gümrükçüoğlu, büyükşehir ile birlikte, belediyede daha çok engellinin istihdam edileceğini söyledi.
 
Başkan Gümrükçüoğlu ayrıca Trabzon genelinde düzenlenen meslek edindirme kurslarında engellilerin ürettikleri ürünlerin alışveriş merkezlerinde belirlenen alanlarda satılmasına katkıda bulunabileceklerini de sözlerine ekledi.
 
Proje sorumlularında Sezgin Burma, 1 yıl süren ÖDES programı ile yaklaşık 270 engelli ailesini ziyaret ettiklerini ve bunun sonucunda da çalıştaylar düzenlediklerini kaydederek, “  Proje kapsamında engelliler ve alileri ile birlikte resmi kurumları, sivil toplum örgütleri ve kanaat önderlerini ziyaret ediyoruz.
 
Bu kapsamda bizlere gösterdiğiniz yakın ilgi ve engellilere verdiğiniz desteklerden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Ziyarette engelli Şenol Közen ile yakından ilgilenen Başkan Gümrükçüoğlu, Közen’in dizüstü bilgisayar isteğinin kısa sürede yerine getirilmesi için yetkililere talimat verdi.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel