Ordu'ya "200 km asfalt" müjdesi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi olarak bu yıl uzak mahalleler başta olmak üzere 200 km sıcak asfalt çalışması yapacaklarını söyledi.Gölköy İlçesi’ne bağlı Damarlı Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan ve mahalle girişind

Ordu'ya "200 km asfalt" müjdesi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi olarak bu yıl uzak mahalleler başta olmak üzere 200 km sıcak asfalt çalışması yapacaklarını söyledi.

Gölköy İlçesi’ne bağlı Damarlı Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan ve mahalle girişinde vatandaşlar tarafından karşılanan Yılmaz, mahalle halkına seçimlerde verdiği destek nedeniyle teşekkür etti. “Bu seçim döneminde de bizleri onurlandırdınız” diyen Yılmaz, “Ordu siyaseti belki de yüzyılda bir görebileceği ortamla karşı karşıya kalmıştır. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sizlere söz veriyorum. Damarlı’dan ve diğer beldeden mahalleye dönüşen yerlerde hiçbir araç ve gereç başka bir yere gitmeyecek. Eski Damarlı Belediyesi’nde çalışan personeller yerinde kalacak. Yetmedi biz sizin istediğiniz ilave araç ve gereci Büyükşehir Belediyesi imkanlarıyla sizlerin hizmetine sunacağız” diye konuştu.

200 KİLOMETRE SICAK ASFALT MÜJDESİ

Büyükşehir Belediyesi olarak bu yıl yapılması planlanan sıcak asfalt programının hazır olduğunu belirten Yılmaz, “Büyükşehir Belediyesi olarak bu sene 200 km’nin üzerinde sıcak asfalt çalışması planlaması yaptık. Belediye Başkanımız ve meclis üyelerimizin belirlediği sıcak asfalt güzergahlarının ihalesini bu hafta itibariyle açacağız” şeklinde konuştu.

ORDU PARMAKLA GÖSTERİLECEK

Her zaman vatandaşlarla iç içe olacaklarını belirten Yılmaz, “Seçimden sonra 15 gün içinde tüm ilçelerimizi dolaştık. Sizlerin arasından hiç ayrılmadan, sizlerden hiç kopmadan, sizlerle 24 saat geçirmek suretiyle konuşarak, istişare ederek, paylaşarak, yapacağımız hizmetlerimizi de sizlerle konuşarak icraata geçireceğiz. Büyükşehir Belediyesinde randevu almaksızın kapımız, telefonumuz herkese açıktır. İnşallah bu birlikteliğimiz devam ettiği sürece Ordu iki yıllık süre içinde, yoluyla, suyuyla göç vermeyişiyle, yatırımlarıyla, turizm alanlarıyla Türkiye’de parmakla gösterilen iller arasına girecek. Biz buraya sadece teşekkür etmek için geldik, sizlere minnet borcumuzu göstermek için geldik. Seçimden önce buradaydık, seçimden sonrada buradayız, yarında burada olacağız. Allah sizlerden razı olsun” dedi.

Yılmaz, konuşmasının ardından vatandaşların taleplerini dinledikten sonra Damarlı Mahallesi’nden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel