Ordu'nun turizm merkezi beyaza büründü

Havaların birden soğuması ile birlikte Ordu’nun yüksek kesimlerine yılın ilk karı haftalar öncesinden yağarken, bu gece başlayan kar yağışı Boztepe’yi beyaza bürüdü.Ordu’nun yüksek ilçelerinde kar kalınlığının 15-20 cm’ye ulaştığını söyleyen İl Özel İdare

Ordu'nun turizm merkezi beyaza büründü

Havaların birden soğuması ile birlikte Ordu’nun yüksek kesimlerine yılın ilk karı haftalar öncesinden yağarken, bu gece başlayan kar yağışı Boztepe’yi beyaza bürüdü.

Ordu’nun yüksek ilçelerinde kar kalınlığının 15-20 cm’ye ulaştığını söyleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Aydın, Ordu’da kapılı yol olmadığını her ihtimale karşı ekiplerin hazır bulunduğunu belirtti.

Aydın yaptığı açıklamada, “Şu ana kadar yüksek ilçelerimizde 15-20 cm kalınlığında kar var. Yolların kapanması için bu kar yeterli değil. Kapalı köy yolumuz yok. Kapanma ihtimali olan yerlerde zaten biz bütün ilçeler itibariyle bütün ekibimize birlikte hazırız. Görevlendirmemiz tamam.Araçlarımız bölgede.

Yolların kapanması ile birlikte öncelik sıralaması dahilinde çalışmalar yapılacaktır. Öncelikler taşımalı sistemin olduğu yerler, hasta ve cenaze olan yerlerdir. 112’den gelen bilgiler doğrultusunda bütün il düzeyinde tedbirleri almış durumdayız” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel