Ordu'lular SAGRA'ya Talip

Bayındır Grubunun faal şirketlerinden, yönetiminin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) geçmesinin ardından...

Ordu'lular SAGRA'ya Talip

Bayındır Grubunun faal şirketlerinden, yönetiminin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) geçmesinin ardından ihaleye çıkarılacak olan Sagra'nın alımı amacıyla Ordulu 19 iş adamının oluşturduğu ''Ordu Yaklaşım Gurubu'', Ordu Valisi Said Vakkas Gözlügöl ile bir araya geldi. Bir otelde düzenlenen toplantı sonrasında açıklama yapan Gözlügöl, Sagra'nın Ordu için çok önemli bir marka olduğunu ve mutlaka Ordu'da kalması gerektiğini söyledi.

Toplantının ortada olan bazı sorunları aşma yolunda çözüm önerileri üretmek için gerçekleştirildiğini belirten Gözlügöl, ''Sagra'yı alabilmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bazı sorunları aşmaya çalışıyoruz. Bugünde bu sorunları çözme aşamasında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz'' dedi.

Gözlügöl, ayrıca daha önce Sagra'nın satılması halinde dahi en az 10 yıl Ordu'da üretim yapması gerektiği yönünde TMSF'ye yazı yazdığını, bu yazıya karşılık TMSF'nin bu süreyi 5 yıl olarak belirlendiğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel