Ordu'dan Kısa Kısa

Ordu'ya kaçak olarak fındık toplamak amacıyla gelen 15 Gürcü sınır dışı edildi.Edinilen bilgilere göre, bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri Perşembe ilçesiŞenyurt köyünde yabancı uyruklu şahısların kaçak olarak fındık işçiliği yaptığını belirledi.

Ordu'dan Kısa Kısa

Ordu'ya kaçak olarak fındık toplamak amacıyla gelen 15 Gürcü sınır dışı edildi.
Edinilen bilgilere göre, bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri Perşembe ilçesi

Şenyurt köyünde yabancı uyruklu şahısların kaçak olarak fındık işçiliği yaptığını belirledi. Köyde yapılan operasyonda 15 Gürcistan uyruklu şahsın izinsiz ve kaçak olarak fındık işçiliği yaptığı ortaya çıktı. 15 Gürcü vatandaşı yapılan işlemlerin ardından sınır dışı edildi.

ORDU'DA NAMUS CİNAYETİ

Ordu'nun Gürgentepe ilçesinde meydana gelen namus cinayetinde bir kişi çakı bıçağı ile öldürüldü. İlçenin Işıktepe beldesi Tepeköy köyünde meydana gelen olayda, Z.K.(25) adlı şahıs, namus meselesinden dolayı çıkan dedikodu nedeniyle T.A (31) adlı şahısla tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Z.K. yanında bulunan çakı bıçağı ile T.A'yı göğüs ve yüz kısmından bıçakladı. Kanlar içinde kalan T.A., olay yerinde hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler