Ordu'dan Filistin’e destek: Hayır çarşısı açıldı

Ordu’nun Perşembe ilçesinde, Filistin’e destek amacıyla açılan hayır çarşısı, dayanışma ve kardeşlik ruhunu güçlendirdi.
Ordu'dan Filistin’e destek: Hayır çarşısı açıldı

Ordu’nun Perşembe ilçesinde, Filistin'e destek sağlamak amacıyla hayır çarşısı hizmete açıldı.

Perşembe Din Görevlileri Derneği ile Perşembe İmam Hatip Lisesi tarafından Filistin’e destek amacıyla düzenlenen hayır çarşısı hizmete açıldı. Açılış programına katılan Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak, organizasyonun mazlum coğrafyalarla gönül bağını güçlendirdiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

ordu

Belediye Başkanı Cihat Albayrak, "Mazlum coğrafyalarla gönül bağımızı güçlendiren, dayanışma ve kardeşlik ruhumuzu ortaya koyan bu anlamlı organizasyonun düzenlenmesine emek veren herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Perşembe olarak her daim iyiliğin, paylaşmanın ve duyarlılığın yanında olmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştiren bu tür organizasyonların, ilçemizde toplumsal duyarlılığı artırarak dayanışma kültürünü güçlendirdiğine inanıyorum" dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir