Ordu’da zehir operasyonu! 1 kişi tutuklandı

Ordu’da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 1 şahıs tutuklanırken, 2 şahıs hakkında adli işlem uygulandı.
Ordu’da zehir operasyonu! 1 kişi tutuklandı

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretini ve kullanımını önlemek amacıyla yürüttükleri çalışmalar kapsamında operasyon düzenledi. Son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 1 kişi tutuklanırken, 2 kişi hakkında adli işlem yapıldı.

Çeşitli Miktarlarda Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda ele geçirilen uyuşturucu maddeler şu şekilde:

1,82 gram metamfetamin,

0,57 gram esrar,

2 gram sentetik kannabinoid,

129,5 gram ara kimyasal madde,

16,79 gram likit sentetik kannabinoid,

4,5 gram bonzai hammaddesi.

1 Tutuklama, 2 Şahsa Adli İşlem

Operasyon kapsamında 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca, uyuşturucu madde kullanmak suçundan 2 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.