Ordu'da yol verme kavgası

Ordu'nun Çatalpınar İlçesinde yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgada aynı aileden 3 kişi yaralandı Alınan bilgiye göre, Şakir Türkan aracıyla ilçenin Haşal Mahallesi köprüsünden karşıya geçmek istedi. Bu sırada karşı yönden gelen Orhan Güneş, Türkan'da

Ordu'da yol verme kavgası
Ordu'nun Çatalpınar İlçesinde yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgada aynı aileden 3 kişi yaralandı
 
Alınan bilgiye göre, Şakir Türkan aracıyla ilçenin Haşal Mahallesi köprüsünden karşıya geçmek istedi. Bu sırada karşı yönden gelen Orhan Güneş, Türkan'dan yol vermesini istedi. Daha sonra ikili arasında çıkan yol verme tartışması bir anda kavgaya dönüştü. Bu sırada Orhan Güneş, üzerinde taşıdığı bıçakla Şakir Türkan, eşi Zekiye (51) ve oğlu Mehmet Oğur Türkan'a (24) saldırdı. 
 
Saldırı sonucu çeşitli yerlerinden yaralanan 3 kişi, olay yerine çağrılan 112 ekipleri tarafından Fatsa Devlet Hastanesine kaldırıldı. 
 
Yaralılardan Mehmet Oğur Türkan'nın durumunun ciddi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili Orhan Güneş, jandarma ekipleri tarafından göz altına alındı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel