Ordu'da yol çalışmaları hızlandı

 Yukarıdamlalı Belediye Başkanı Nevzat Kavasoğlu, ağır kış şartları sebebiyle beldenin bozulan yollarında çalışmalara başladıklarını açıkladı.  Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Nevzat Kavasoğlu, “Fatih Mahallesi, Demirçukuru Mahallesi sapağı

Ordu'da yol çalışmaları hızlandı

 

Yukarıdamlalı Belediye Başkanı Nevzat Kavasoğlu, ağır kış şartları sebebiyle beldenin bozulan yollarında çalışmalara başladıklarını açıkladı. 

 

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Nevzat Kavasoğlu, “Fatih Mahallesi, Demirçukuru Mahallesi sapağından mahalle sonuna kadar yaklaşık 7 kilometre. Buraya dökmüş olduğumuz çakılı daha önceden Kumru’dan, Korgan’dan hazırlamıştık. Metreküpünü 25 liradan aldık. Yaklaşık 5-6 bin metreküp çakılı daha önceden stok etmiştik. Nasip bugünmüş ve yolumuzu çakıllamaya başladık. 

 

Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek’e bizlere araçlarını tahsis ettiği için çok teşekkür ediyorum. Ağır kış şartları ve aşırı yağışlar nedeniyle oluşan sel suları nedeniyle yollarımız bozulmuştu. Şükürler olsun bir can kaybımız olmadı ama yollarımız ciddi bir şekilde hasar gördü.

 

Bizlerde hazır çakılımızla bu yolun çalışmasına başladık ve vatandaşlarımızın daha rahat etmesini sağlayacağız. İnşallah bundan sonra böyle bir sel felaketi yaşanmaz ve yollarımız bozulmaz. Bizlerde belediye olarak gücümüzü ve hizmetlerimizi farklı alanlara kaydırırız” dedi.

 

Kısa bir zamanda çalışmaları tamamlayacaklarını belirten Kavasoğlu, “Bizim gibi beldelerin geliri kısıtlı, sadece İller Bankası’ndan gelen hisselerle hizmet vermeye çalışıyoruz.

 

İnşallah vatandaşlarımız bizim bu hizmetlerimizden memnun olurlar. Hizmet ne kadar yaparsanız o kadar çoğalır. Bizler bunun bilincindeyiz. Çeşitli olumsuzluklar olmasına rağmen daha güçlü bir şekilde, elimizdekileri israf etmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz.

 

İnşallah 3-5 gün içerisinde bu yolumuzu vatandaşlarımızın rahat kullanabileceği şekle getireceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel