Ordu'da yavru dana arabalan gezdi

Fatsa ilçesinde sahibi tarafından otomobilin arka koltuğuna konularak veterinere götürülen bir haftalık yavru dana, görenlerin ilgisini çekti.İlçede park halindeki otomobilin içerisindeki yavru danayı gören vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Fatih

Ordu'da yavru dana arabalan gezdi

Fatsa ilçesinde sahibi tarafından otomobilin arka koltuğuna konularak veterinere götürülen bir haftalık yavru dana, görenlerin ilgisini çekti.

İlçede park halindeki otomobilin içerisindeki yavru danayı gören vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Fatih Acar tarafından veterinere götürülen yavru dana ise otomobilin çevresinde şaşkınlıkla kendisini izleyen vatandaşlara baktı.

Acar, basına yaptığı açıklamada, bir haftalık yavru danayı, annesini emmediği için veterinere kontrole götürdüğünü söyledi.

Danayı üşütmemek için otomobilinin arka koltuğuna koyduğunu belirten Acar, "Dana henüz bir haftalık ve hasta. Annesini emmiyor ve vücut direnci düşük olduğu için otomobilin arkasına bindirdim. Onun için biraz rahat yolculuk oldu ama arabanın içinde koku oluştu. Veteriner kontrol etti ve ilaçlarını verdi" dedi.

aa_picture_20140305_1731342_web.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel