Ordu'da yaşayan şahıs 11 ayda 4 büyük acı!

Ordu’da yaşayan 56 yaşındaki Fikret Çiçek, 11 ay içinde 4 kardeşini ve babasını toprağa verdi.Ordu’nun Altınordu ilçesi Düz Mahalle’de yaşayan Fikret Çiçek, son 11 ay içerisinde 3 kardeşini akciğer kanserinden, 25 gün önce de babasını kalp yetmezliğinden

Ordu'da yaşayan şahıs 11 ayda 4 büyük acı!

Ordu’da yaşayan 56 yaşındaki Fikret Çiçek, 11 ay içinde 4 kardeşini ve babasını toprağa verdi.

Ordu’nun Altınordu ilçesi Düz Mahalle’de yaşayan Fikret Çiçek, son 11 ay içerisinde 3 kardeşini akciğer kanserinden, 25 gün önce de babasını kalp yetmezliğinden kaybetti. Fikret Çiçek, kardeş ve baba acıları henüz dinmemişken, dün akşam da 55 yaşındaki emekli polis memuru olan kardeşi Hasbi Çiçek’i kaybetti.

11 ay içinde 4 kardeşini ve babasını kaybeden Fikret Çiçek, bugün emekli polis memuru kardeşinin cenaze namazında ayakta güçlükle durabildi. Ordu Orta Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından emekli polis memuru Çiçek’in cenazesi, Nizamettin Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında defnedildi.

ÇİÇEK: “ÇOK ÜZGÜNÜM”

Fikret Çiçek, tarifi zor acılar yaşadığını belirtirken, “Bu sene Cenab-ı Allah’ım bize bir sınavı. 11 ay içerisinde ailemden 5 kişiyi kaybettim. Cenab-ı Allah’tan geldi. Emanetlerini geri alıyor. Bundan sonra isyan etmeden, dik durmak, geride kalan torunlarımıza, çocuklarımıza güzel bir yaşantı sürdürmek istiyorum. Mart ayında ablamı kaybettim, akciğer kanseriydi. Haziran ayında akciğer kanserinden ağabeyimi kaybettim. Aralık ayında en küçük kardeşimi de akciğer kanserinden kaybettim. Ocak ayının 10’unda babamı kalp yetmezliğinden kaybettim. Babamdan 24 gün sonra Hasbi’yi kaybettim. Çok üzgünüm. Diyebilecek başka bir şeyim yok” diye konuştu.

Hasbi Çiçek’in cenaze namazına ise Belediye-İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul, Emniyet Müdür Yardımcıları, Samsun Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necdet Uzun, yakınları ve sevenleri katıldı.

20140204aw000646_02.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel