Ordu'da vahşet: 1 ölü 1 ağır yaralı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir şahıs, eski eşini silahla vurarak öldürürken, kardeşinin eski eşini ağır yaraladı.Olay, saat 15.30 sıralarında Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Numune Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Veysel A. isimli şahıs, eski

Ordu'da vahşet: 1 ölü 1 ağır yaralı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir şahıs, eski eşini silahla vurarak öldürürken, kardeşinin eski eşini ağır yaraladı.

Olay, saat 15.30 sıralarında Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Numune Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Veysel A. isimli şahıs, eski karısı olan Esme Türkü'ye pazarcılık yaptığı yerde av tüfeği ile ateş etti.

Bu sırada Esme Türkü'nün yanında bulunan Meliha Şahin de sırtından vurularak yaralandı. Ağır yaralanan Esme Türkü ve Meliha Şahin, 112 ambulansları ile Fatsa Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralılardan Esme Türkü yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Meliha Şahin'in ise ameliyata alındığı öğrenildi. Olayda yaralanan Meliha Şahin'in cinayet olayını gerçekleştiren Veysel A.'nın kardeşinin eski eşi olduğu öğrenildi.

Cinayet zanlısı Veysel A., olay yerine 200 metre mesafede Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından elinde av tüfeğiyle birlikte yakalandı.

Olayla ilgili bilgi almak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen Kaymakam Bekir Atmaca, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Esme Türkü'nün yakalanan katil zanlısının eski eşi olduğu belirterek, "Yaralanan Meliha Şahin'in de Veysel A.'nın kardeşinin eski eşi olduğu belirlendi. Saldırgan, polisimizin çalışması sonucu yakalandı ve gözaltına alındı. Olayda hayatını kaybeden Esme Türkü'nün tarafımıza bir koruma talebi olmamıştır" dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler