Ordu'da tır yandı tünel kapandı

Türkiye’nin en uzun karayolu tüneli olan Ordu Nefise Akçelik Tüneli’nde bir TIR’da meydana gelen lastik yangını sebebiyle Ordu-Giresun yolu 1 saat ulaşıma kapandı. Edinilen bilgiye göre, saat 14.30 sıralarında Cengiz Öztürk yönetimindeki Artvin plakalı TI

Ordu'da tır yandı tünel kapandı

Türkiye’nin en uzun karayolu tüneli olan Ordu Nefise Akçelik Tüneli’nde bir TIR’da meydana gelen lastik yangını sebebiyle Ordu-Giresun yolu 1 saat ulaşıma kapandı. 

Edinilen bilgiye göre, saat 14.30 sıralarında Cengiz Öztürk yönetimindeki Artvin plakalı TIR Türkiye’nin en uzun kara tüneli olan 3 bin 820 metre uzunluğundaki Ordu Nefise Akçelik Tüneli’nden geçtiği sırada aşırı ısınan balatalar sebebiyle lastikler tutuştu. Çıkan yangın, TIR sürücüsü Cengiz Öztürk ve çevreden geçen sürücüler tarafından araçlarda bulunan yangın söndürme tüpleriyle söndürüldü. Ordu Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri de olay yerine gelerek, soğutma işlemi yaptı. Tünelin içinde bulunan TIR, güvenli bir şekilde tünelden çıkarılarak park alanına getirildi. Yaklaşık 1 saat kapalı kalan Ordu-Giresun yolu, TIR’ın çekilmesiyle trafiğe açıldı. 

TIR sürücüsü Cengiz Öztürk, yangını yanından geçen araç sürücülerinin işaretlerinden anladığını belirterek, “Yangını birlikte söndürdük” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel