Ordu'da şüpheli zehirlenme!

Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde bir aileden üç kişi henüz belirlenemeyen bir sebeple zehirlendi. Olay, ilçenin Şerefiye Mahallesi’nde meydana geldi.Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde meydana gelen olayı ilk fark eden Beytullah Geçtan(45) oldu. Olayı 112 Ac

Ordu'da şüpheli zehirlenme!

Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde bir aileden üç kişi henüz belirlenemeyen bir sebeple zehirlendi. Olay, ilçenin Şerefiye Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde meydana gelen olayı ilk fark eden Beytullah Geçtan(45) oldu. Olayı 112 Acil Sağlık Ekiplerine bildiren Beytullah Geçtan, ambulans gelinceye kadar durumu kritik olan eşi Şueda Geçtan’ı, komşusuna verdiği kendi aracıyla Özel Avrasya Medi Tech Hastanesi’ne gönderdi. Çok geçmeden olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri, Beytullah Geçtan’ı ve kızı Şueda Geçtan’ı(13) Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Tedavi altına alınan üç hastanın da sağlık durumlarının hayati olmadığı bildirildi.

“NEDEN ZEHİRLENDİĞİMİZİ BİLMİYORUM”

Kendine geldiğinde konuşmaya başlayan öğretmen Şueda Geçtan; “Akşam saatlerinde evde otururken birden fenalaştık. Zehirlendiğimizi eşim fark etti. Neden zehirlendiğimiz konusunda hiçbir fikrim yok. Sobadan mı, yoksa tüp gazdan mı zehirlendiğimizi bilmiyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel