Ordu'da silahlı saldırı planı önlendi! 4 şüpheli yakalandı

Ordu'da silahlı saldırı hazırlığında oldukları iddiasıyla 4 zanlı yakalandı

Ordu'da silahlı saldırı planı önlendi! 4 şüpheli yakalandı

Ordu'nun Ünye ilçesinde, planlanan bir silahlı saldırının engellenmesi için emniyet güçleri harekete geçti. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir kişiye yönelik silahlı saldırı yapılacağı yönünde aldıkları ihbar üzerine derhal soruşturma başlattı.

Ekipler, yapmış oldukları titiz çalışma sonucunda tespit ettikleri şüpheliler M.Y.I, A.S, S.E. ve E.B'nin Ünye'deki evlerine operasyon düzenledi. Operasyonda, söz konusu şahıslar evlerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin ev, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet tüfek ile bu silahlara ait mühimmat ve şarjörler ele geçirildi. Bu bulgular, planlanan saldırının ciddiyetini ortaya koydu.

Ordu Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ve şüphelilerin sorgulanmak üzere emniyete götürüldükleri belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler