Ordu'da silah operasyonu

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı operasyonda, emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edilen 9 zanl

Ordu'da silah operasyonu

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı operasyonda, emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edilen 9 zanlıdan 5'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Diğer 4 zanlı ise savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Böylece operasyon kapsamında tutuklanan zanlı sayısı 8'e yükseldi.Operasyon kapsamında gözaltına alınan ve dün adliyeye sevk edilen 3 zanlı tutuklanmış, 2 zanlı ise serbest bırakılmıştı.

Polis ve jandarma ekipleri, önceki gün sabah saatlerinde Sivas merkez, Gümüşdere beldesi, Yıldızeli ilçesi ve Ordu'nun Ünye ilçesinde ruhsatsız silah operasyonu düzenlemişti. Son 4 yılda silahlı kavgalar sonucu toplam 7 kişinin öldüğü, bazı kişilerin de yaralandığı Gümüşdere beldesi merkezli yapılan operasyonda, 14 kişi gözaltına alınmıştı. Gümüşdere beldesinde yapılan aramalara, özel harekat timleri ve komandoların da katıldığı operasyonda, ruhsatsız 13 tabanca, 4 av tüfeği, 396 mermi, 148 fişek, 3 şarjör, 2 bıçak ile 17 adet sahte 20 TL, 3 adet de sahte 50 TL ele geçirilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel