Ordu'da şehitler için yürüyüş!

Ordu'da şehit askerleri anma yürüyüşü düzenlendi.

Ordu'da şehitler için yürüyüş!

Ordu'da, Pençe Kilit Harekatı operasyonunda Irak'ın kuzeyinde şehit olan 12 asker için bir yürüyüş düzenlendi. Kentteki bazı siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar, "şehitlerimize destek, teröre lanet" mesajlarıyla bir araya geldi.

Sırrıpaşa Caddesi'nde bir araya gelen grup, ellerinde Türk bayrakları ve şehit askerlerin fotoğraflarıyla Şehitler Anıtı'na kadar yürüdü. Yürüyüş boyunca "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Ne mutlu Türküm diyene", "Vatan sana canım feda" ve "Kahrolsun PKK" gibi sloganlar attı.

Programda, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından yapılan dua ile program sona erdi. Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, CHP İl Başkanı Bülent Akpınar, İYİ Parti İl Başkanı Melikşah Murat Genç gibi isimlerin de katıldığı yürüyüş, şehitlerin anısına yapılan bir vefa gösterisi olarak gerçekleşti.

Ordu'da şehitler için yürüyüş!

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler