Ordu'da "Şansını" böyle çaldı

Ordu’da bir şahıs, şans oyunu oynatılan bir büfede oynadığı şans oyununun kuponlarını parasını ödemeden, masanın üzerinden alarak kayıplara karıştı.Olay, Altınordu İlçesi Selimiye Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mustafa Ceylan’a ait

Ordu'da "Şansını" böyle çaldı

Ordu’da bir şahıs, şans oyunu oynatılan bir büfede oynadığı şans oyununun kuponlarını parasını ödemeden, masanın üzerinden alarak kayıplara karıştı.

Olay, Altınordu İlçesi Selimiye Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mustafa Ceylan’a ait şans oyunlarının oynandığı büfeye bir şahıs geldi. Büfenin yan tarafında bulunan şans oyunu oynayacak kişiler için hazırlanan bölümde kuponunu doldurduktan sonra tezgahtardan kuponu yatırmasını istedi. 180 TL tutarında ki kuponu tezgahtar yatırdıktan sonra, kuponların çıktısını masanın üzerine bıraktı. Şahıs ise bu sırada başka bir kupon oynamak bahanesi ile boş bir kupon aldı. Bu sırada ise tezgahtarın masadan uzaklaştığını görünce oynattığı kuponları alarak parasını ödemeden büfeden koşarak ayrıldı. Bu anlar ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedilirken, şahsın sürekli cep telefonu ile konuşması dikkat çekti.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli şahsı yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel